Lav en nem
og lækker dessert

 

Rasp blandes med bl.a. sukker og ristes, hvilket giver den sprøde og knasende Æblekagerasp. Makronrasp er tilsat knuste makroner.

 

Æblekagerasp og Makronrasp kan anvendes sammen med mange forskellige typer af frugter som æbler, jordbær og rabarber til f.eks æblekage af friske revne æbler eller jordbærkage. Se opskrifterne til højre.

 

Findes i følgende varianter:

Æblekagerasp 500 g

Makronrasp 375 g

Lækker æblekage

 

4 personer

750 g æbler

3 spsk. sukker

2 tsk. Vaniljesukker

Æblekagerasp eller Makronrasp

¼ liter piskefløde

 

Fremgangsmåde

Æblerne skrælles, deles i både og koges møre i ca. 1 dl. vand ved svag varme. Sukker og vaniljesukker tilsættes efter smag. Æblemosen køles af, og fordeles lagvis med raspen i portionsglas. Slut af med pisket fløde og drys med rasp på toppen.

Hurtig jordbærkage

 

1 pose færdiglavet jordbærgrød

Makronrasp

¼ piskefløde

 

Fremgangsmåde

Jordbærgrød og makronrasp fordeles lagvis i et portionsglas. Slut af med flødeskum og pynt med rasp på toppen. Tip: Kom makronrasp i en skål og stænk med portvin inden den fordeles i glasset.

Struer Brød A/S

Industrivej 5

7600 Struer

T +45 97 85 05 33

F +45 97 85 05 16

struer-brod@struer-brod.dk