Struer Ymerdrys er fremstillet af friskbagt fuldkornsrugbrød
bagt af groft rugmel og med en traditionel surdej.
Rugbrødet raspes og tørres herefter til færdig Ymerdrys.
Ymerdrys kan fås enten uden tilsat sukker eller blandet med brun
farin.
Fuldkorn betyder, at hele rugkernen anvendes. Derved udnyttes de
grove yderste dele af kernen, som har et særligt højt
indhold af de kostfibre, der giver maven noget at arbejde
med.
Fuldkorn har derudover et naturligt indhold af både B- og
E-vitaminer samt andre vigtige næringsstoffer.
Struer Ymerdrys på alle former for surmælksprodukter er således
både sundt og velsmagende.
- Ymerdrys har gennem årene været et kerneområde hos Struer
Brød.
- Ymerdrys fremstilles af friskbagt fuldkornsrugbrød som
raspes og ristes.
- Ymerdrys ikke tilsat sukker er sprødt og
knasende.
- Ymerdrys med farin er sød og saftig.
- Ymerdrys nydes på Tykmælk, A38 eller andre
surmælksprodukter.
Vores ymerdrys findes
i følgende varianter:
Ymerdrys med farin 500 g
Ymerdrys med farin 1000 g
Ymerdrys ikke tilsat sukker 500 g
Økologisk Ymerdrys 500 g
Struer brød ymerdrys forhandles over hele
landet i de fleste daglivarebutikker