Gammeldags æblekage

4 personer

 

750 g æbler

3 spsk. sukker

2 tsk. Vaniljesukker

Æblekagerasp eller Makronrasp

¼ liter piskefløde

 

Fremgangsmåde

Æblerne skrælles, deles i både og koges møre i ca. 1 dl. vand ved svag varme. Sukker og vaniljesukker tilsættes efter smag. Æblemosen køles af, og fordeles lagvis med raspen i portionsglas. Slut af med pisket fløde og drys med rasp på toppen.

Opskrifter

for både store og små, unge som gamle - lige til at gå til.

Tag børnene med i køkkenet og vis dem, hvordan en rigtig æblekage skal skæres. Det kan kun blive hyggeligt.

Isdessert

Børn

 

Ymerdrys

Ymerdrys

Struer Brød A/S

Industrivej 5

7600 Struer

T +45 97 85 05 33

F +45 97 85 05 16

struer-brod@struer-brod.dk