Øllebrød

Vores øllebrødspulver i forskellige varianter er alle lette at tilberede og giver et næringsrigt måltid, uanset om man spiser øllebrød morgen, middag eller aften.

 

Øllebrødets historie

Øllebrød en af de ældste retter i det danske køkken. Retten er mere eller mindre opstået af sig selv.

Det begyndte for mere end 800 år siden, hvor en stor del af kosten bestod af rugbrød og øl, inden man tog fat på dagens arbejde.

Man skulle blot sætte gryden, hvor der i dagens løb var opsamlet rugbrødsrester og ølsjatter, over ilden. Hver morgen blev der lidt til rest, som gik tilbage i gryden, hvori man så igen opsamlede dagens rester af rugbrød og øl.

Året igennem var denne morgenmad en god og kraftig kost, beregnet for folk med hårdt fysisk arbejde.

 

Vores øllebrød findes
i følgende varianter:

Øllebrød med sukker 500 g

Øllebrød med sukker 1000 g

Øllebrød ikke tilsat sukker 500 g

Øllebrød ikke tilsat sukker 1000 g

Økologisk Øllebrød 500 g

Struer Brød A/S

Industrivej 5

7600 Struer

T +45 97 85 05 33

F +45 97 85 05 16

struer-brod@struer-brod.dk