Vores øllebrødspulver i forskellige varianter er alle lette at
tilberede og giver et næringsrigt måltid, uanset om man spiser
øllebrød morgen, middag eller aften.
Øllebrødets historie
Øllebrød en af de ældste retter i det danske køkken. Retten er
mere eller mindre opstået af sig selv.
Det begyndte for mere end 800 år siden, hvor en stor del af
kosten bestod af rugbrød og øl, inden man tog fat på dagens
arbejde.
Man skulle blot sætte gryden, hvor der i dagens løb var opsamlet
rugbrødsrester og ølsjatter, over ilden. Hver morgen blev der lidt
til rest, som gik tilbage i gryden, hvori man så igen opsamlede
dagens rester af rugbrød og øl.
Året igennem var denne morgenmad en god og kraftig kost,
beregnet for folk med hårdt fysisk arbejde.
Vores øllebrød findes
i følgende varianter:
Øllebrød med sukker 500 g
Øllebrød med sukker 1000 g
Øllebrød ikke tilsat sukker 500 g
Øllebrød ikke tilsat sukker 1000 g
Økologisk Øllebrød 500 g